Welkomstwoord Welkomstwoord

Welkom op de website van FC Geleen Zuid.

FC Geleen Zuid is een sprankelende voetbalvereniging, die voetballen met plezier voorop heeft staan. Twee zaken staan centraal bij onze vereniging. In de eerste plaats onze voetbalopleiding en op de tweede plaats het familiegevoel. Beide zaken gaan overigens hand in hand.

We investeren in de kwaliteit van zowel ons voetbaltechnisch als ons bestuurlijk kader. We zijn weliswaar een amateurvoetbalvereniging, maar dat betekent niet dat we amateuristisch aan de slag gaan. We hebben de afgelopen paar jaar onze organisatiestructuur stevig verbeterd en weten te bemensen met vrijwilligers die hun mannetje staan. Het beleid van FC Geleen Zuid krijgt langzaam maar zeker gestalte. Verder hebben we afspraken over hoe we omgaan met waarden en normen vastgelegd. Daarnaast biedt ons voetbalontwikkelingsplan het kader waarbinnen onze voetbalopleiding tot bloei moet komen.

Het hele seizoen door organiseren we diverse (voetbal) activiteiten voor jong en oud om de binding met en tussen onze leden te verstevigen. De Evenementencommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van deze activiteiten en evementen.

Van een professioneel geleide vereniging mag je ook verwachten dat er op financieel gebied verantwoord beleid wordt gevoerd. Het financieel beleidsplan is het kader waarbinnen we opereren. Het moge duidelijk zijn dat we zonder onze sponsors onze ambities niet waar kunnen maken. Dank daarvoor.

Een vereniging met ruim 500 leden en met pakweg 125 vrijwilligers kan alleen maar goed functioneren als de onderlinge communicatie goed verloopt. Deze website speelt daarin een belangrijke rol.

Bestuur FC Geleen Zuid

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid