BSB Jeugdvoetbaldagen BSB Jeugdvoetbaldagen

De Jeugdvoetbaldagen bij FC Geleen Zuid zijn een begrip in de regio. Dit jaar vonden ze voor de 15e keer plaats in de laatste week van de schoolvakantie. Vanuit de hele regio en verschillende verenigingen melden kinderen tussen 6 en 13 jaar zich aan. De Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen waarbij plezier voorop staat. De deelnemers krijgen veel verschillende voetbalvormen aangeboden, maar ook aan techniek wordt veel aandacht besteed. Het team van begeleiders bestaat uit ervaren en goed opgeleide jeugdtrainers, waarvan enkelen een gedegen KNVB pupillenopleiding hebben doorlopen.
De week begint altijd met een grote officiële opening waarbij alle teams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld. Op woensdag vindt de fundag plaats met veel waterspellen en luchtkussens. De week wordt weer beëindigd met een officiële afsluiting. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt en gehuldigd.

Ouders en andere belangstellenden zijn de gehele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om dit spektakel te aanschouwen en de deelnemers aan te moedigen.

De BSB Jeugdvoetbaldagen vinden plaats van 21 t/m 25 augustus 2017 en wordt georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het thema van dit jaar is: Ballie gaat op wereldreis.

Vanaf 2012 heeft BSB Verzekeringen haar naam verbonden aan dit evenement en is zodoende de hoofdsponsor. De naam van het evenement is daarom sinds 2012: de BSB Jeugdvoetbaldagen. FC Geleen Zuid is als vanouds de organisator van de BSB Jeugdvoetbaldagen.
BSB Verzekeringen

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

De teams ontvangen via de trainers informatie over de start van hun trainingen.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid