Nieuwe ballen voor de jeugd Nieuwe ballen voor de jeugd

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we dankzij de hulp van sponsoren ervoor hebben kunnen zorgen dat onze jongste jeugd weer kan voetballen met nieuwe ballen. Nu ook de juiste maten en gewichten.

We werden aan het begin van dit seizoen getipt dat de maten en gewichten van enkele van onze ballen niet zouden kloppen met de voorschriften van de KNVB. Naar een klein onderzoek bleek dit inderdaad zo te zijn voor ongeveer 160 ballen. En dan sta je als club in deze Corona-tijden wel voor een echt probleem. De investering was uiteraard niet begroot en bleek van aanzienlijke hoogte te zijn. Een oproep onder sponsoren bracht gelukkig uitkomst. En we prijzen ons daar uiteraard ontzettend gelukkig mee, want ook voor veel bedrijven is het in deze tijd niet altijd even makkelijk om geld te spenderen aan sponsoring.

We willen uiteraard de sponsoren in het zonnetje zetten, maar worden daarin op dit moment belemmerd door de geldende maatregelen. We bedanken daarom de volgende sponsoren in ieder geval via deze weg al:

- Rabobank
- Supportersclub FC Geleen Zuid
- Rvoorgaan
- Robuust Maatwerk
- van Aubel en Coenen Slapen
- Sportief
- Boutique Esila
- Open Line
- Datrex
- Matchpoint
- Medi Sport


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid