Oproep Jeugdtrainers Oproep Jeugdtrainers

Binnen FC Geleen Zuid mogen we al jaren rekenen op een heleboel vrijwilligers die onze jeugd leert voetballen. Enthousiaste vaders en moeders, trainers in opleiding, voetballers uit eigen gelederen en nog veel meer. Zonder hen, geen voetbal op onze velden.

Ter versterking van onze groep vrijwilligers zoeken we voor de onderbouw (JO6 t/m JO12) nog verschillende trainers. Dit kan in alle vormen en maten; 1x per week of 2x per week, alleen trainen of ook de wedstrijden begeleiden, als hoofdtrainer of als assistent, bij een eerste team of een tweede/derde team, mogelijkheden genoeg.

We doen deze oproep nogmaals omdat we niet alleen willen dat onze huidige leden kunnen blijven voetballen, maar ook omdat we voldoende spelers op de wachtlijst hebben staan die graag willen beginnen. Help ons iedereen aan het voetballen te krijgen! 

Naast de voldoening van de kleine voetballers die genieten van het spelletje samen met hun vriendjes ontvang je van Geleen Zuid de nodige begeleiding. Ook als je niets van voetballen weet kunnen wij jouw hulp gebruiken. Samen met jouw mede-trainers en de coordinatoren komen we er wel.

Mocht je interesse hebben, meld je even via jeugdcommissie@fcgeleenzuid.nl


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid