CANCELLED - Start Seizoen 2021-2022 - Welkom terug event CANCELLED - Start Seizoen 2021-2022 - Welkom terug event

***CANCELLED***

Helaas moeten we het geplande 'Welcome Back' evenement annuleren. Vanwege de nog geldende Corona maatregelen die een heel deel van de vrijheid die nodig is voor dit evenement beperken en voor een deel extra werkzaamheden en kosten aan onze kant zorgen, zien we ons genoodzaakt om het event te annuleren. Voorlopig hebben we geen nieuwe datum gereserveerd, omdat het voetbalseizoen de week erna voor alle teams weer van start gaat met competitie- of bekervoetbal.
 
Bestuur FC Geleen Zuid
 

Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid