Nieuwe clubpassen Nieuwe clubpassen

Nieuwe clubpassen

Vanaf de start van het seizoen 2021 – 2022 worden de nieuwe clubpassen ingevoerd! Het betalen voor je consumpties wordt eenvoudiger en coronaproof. Omdat het door ons gebruikte kassasysteem verouderd en aan vervanging toe was, zijn we met een nieuw systeem gestart dat ons vele voordelen biedt. Zo zijn we weer helemaal bij de tijd, maar dit betekent dat het een en ander gaat veranderen. 

 

Wat verandert er?
Door de prijsverhoging van onze leveranciers zijn wij helaas genoodzaakt de consumptieprijs te verhogen. Een losse consumptie kost nu € 2,10, maar reken je af met de clubpas dan kost het je slechts € 1,80 per consumptie! 
De penningen komen te vervallen. Per 1 september kun je geen penningen meer kopen. Heb je nog penningen in bezit? Dan kun je hiermee tot uiterlijk 1 januari 2022 je consumpties betalen of de waarde ervan overzetten naar de clubpas. 
Heb je nu geen penningen meer, maar wil je wel gebruik maken van de korting op de consumptie? Maak dan gebruik van de clubpas!

 

Hoe werkt de clubpas?
Voor het gebruik van de clubpas betaal je € 2,50 borg. Nadat je saldo op je clubpas hebt gezet kun je je aankopen aan de bar en de keuken betalen. Je dient je clubpas met minimaal € 20 op te waarderen (exclusief € 0,25 transactiekosten). De pas kan worden opgeladen aan de bar, via de website 
https://mijnkniponline.nl of via de ‘Knip-app.’ (Uitleg van deze app is te vinden op https://help.twelve.eu/hc/nl/articles/360000990383-KNIP-app-Uitleg) Om de app en/of de website te kunnen gebruiken moet een inschrijfformulier worden ingevuld. Dit formulier is bij de bar verkrijgbaar en kun je daar weer inleveren. Na inlevering van het formulier wordt jouw account binnen een week geactiveerd en kun je de app via AppStore / PlayStore downloaden en gebruiken. Jouw pas kan uiteraard direct na aankoop worden gebruikt voor het betalen van je consumpties, maar je kunt deze dan nog niet via de website en/of app opwaarderen.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid