Vrijwilligers gezocht voor de kerstconcerten van André Rieu in het MECC Vrijwilligers gezocht voor de kerstconcerten van André Rieu in het MECC

Beste vrijwilligers, leden en ouders van leden van FC Geleen-Zuid,

We hebben de kans om dit jaar te helpen bij de kerstconcerten van André Rieu in het MECC achter de bar; Food & Beverage. Gezien het feit dat FC Geleen Zuid wel extra inkomsten kan gebruiken lijkt dit ons een mooie kans! Zoals eerder gecommuniceerd, zal ook FC Geleen-Zuid te maken krijgen met hogere energiekosten en er zijn plannen uitgewerkt om de kantine gezelliger te maken, dus kortom elke mogelijkheid om de kas te spekken is van harte welkom.

Ik vraag jullie dan ook of jullie eens willen checken of we als club kunnen helpen met zoveel mogelijk mensen. Als vereniging kunnen we ons aanmelden met minimaal 25 personen ( of meer). Als vereniging ben je 6 uur aanwezig, waarvan 3,5 uur effectief werkzaam. Verdiensten bedragen 1200 euro per 25 personen voor de vereniging per gewerkte schift. Uiteraard ontvang je meer als je met meer mensen aanwezig bent.

Geef je op bij mij, door te reageren op mijn persoonlijke app.

Alvast hartelijk dank, namens FC Geleen-Zuid (Raymond Vallen).

Zie beneden het overzicht van de planning. We kunnen ons 1 dag of zelfs meerdere dagen aanmelden.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid