Fysiovision en Praktijk voor Kinder- en jeugdfysiotherapie Geleen geven nieuw impuls aan de jeugdopleiding van FC Geleen-Zuid Fysiovision en Praktijk voor Kinder- en jeugdfysiotherapie Geleen geven nieuw impuls aan de jeugdopleiding van FC Geleen-Zuid

Fysiovision en Praktijk voor Kinder- en jeugdfysiotherapie Geleen geven nieuw impuls aan de jeugdopleiding van FC Geleen-Zuid

 

Fysiovision en FC Geleen-Zuid onderhouden al jaren een zeer prettige relatie. Naast het feit dat Fysiovision hoofdsponsor is, maken spelers van FC Geleen-Zuid veelvuldig gebruik van de diensten die Fysiovision biedt, in het bijzonder bij het Knie- en Heupcentrum dat is gevestigd op ons complex. Een mooi voorbeeld is het gratis sportspreekuur op maandagavond voor onze leden.

Deze dienstverlening wordt nu verder uitgebreid. De samenwerking die Fysiovision is aangegaan met Praktijk voor Kinder- en jeugdfysiotherapie (PvKG) zorgt ervoor dat we nog betere mogelijkheden hebben om sportblessures of orthopedische klachten bij jeugdspelers te voorkomen en verhelpen. Lees de nieuwsbrief voor meer informatie en details en check de foto’s van de eerste resultaten van deze fijne impuls voor onze jeugdopleiding.

Onze dank gaat uit naar Tom Ehlen, Inez Robbertz, Madelon Dohmen en Lex Bastiaens voor het leveren van deze goede diensten en tevens aan Rob Boesten die namens FC Geleen-Zuid geholpen heeft deze samenwerking te faciliteren.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid