Sponsorpakketten Sponsorpakketten

Sport en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Sport staat voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking.

Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden.

Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.

FC Geleen Zuid is een bloeiende vereniging van meer dan 600 leden, de accommodatie is ruim opgezet met 2 kunstgrasvelden en 2 grasvelden. De vereniging telt maar liefst 125 vrijwilligers die goud waard zijn. Prestatie staat hoog in het vaandel bij FC Geleen Zuid en dat is terug te zien binnen alle geledingen van de club. We zijn een club met ambities, deze kunnen we alleen maar waar maken wanneer we worden gesteund door een groot aantal sponsoren die onze club een warm hart toedragen en trots zijn dat ze bijdragen aan de continuïteit van de club.

Onze vereniging kan niet bestaan zonder al zijn vrijwilligers, maar ook niet zonder u, onze sponsoren.

Kortom: FC Geleen Zuid is een club met traditie, die staat voor plezier, prestatie & kwaliteit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan FC Geleen Zuid te verbinden en daarmee onderdeel te worden van onze mooie club.

 

 

 

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid