Vacatures

Elke vereniging heeft vrijwilligers nodig. Mensen die hun vrije tijd in kleinere en grotere mate inzetten om anderen te helpen. In dit geval om ervoor te zorgen dat al onze leden kunnen voetballen. We staan open voor verschillende manieren van hulp. Elke bijdrage is welkom.

Heb je vragen? Stel ze gewoon. Je zit nergens aan vast. Wellicht kunnen we elkaar helpen.

Bestuurslid PR & Sponsoring (officieel Externe Communicatie)
Heb je commerciele affiniteit of ben je zelfs een ster in Public Relations? Dan zoeken we jou. Ga een gesprek met ons aan. Meld je bij onze voorzitter Theo Beckers (voorzitter@fcgeleenzuid.nl)

Bestuurslid Financien (Algemeen Penningmeester)
Het financiele hart van het bestuur is het penningmeesterschap. Als penningmeester ben je uiteraard verantwoordelijk voor de financien van de vereniging. De vereniging wordt ondersteund door KBS Accountants voor professionele ondersteuning. Interesse? Neem dan contact op met Theo Beckers (voorzitter@fcgeleenzuid.nl)

Wedstrijdsecretaris Jeugd
Om onze jeugd ieder weekend te kunnen laten voetballen moet wel iemand de taak op zich nemen om alle wedstrijden te plannen. Aan het begin van het seizoen plant de KNVB weliswaar alle wedstrijden in volgens een vast schema, maar elke week moeten er wel zaken gewijzigd worden. Dat is de taak van de wedstrijdsecretaris. Contact zoeken met eigen trainers/leiders, overleggen met tegenstanders, wedstrijden inplannen op de beschikbare velden kost je enkele uren per week. Interesse? Meld je bij Ralph Evertz, voorzitter van de jeugdcommissie (jeugd@fcgeleenzuid.nl)

Accommodatie & Complexbeheer
Om onze accommodatie en ons complex in orde te houden zoeken we mensen die ons willen helpen. Als onderdeel van de commissie facilitaire zaken, beheer je alle faciliteiten van ons complex. Een klein beetje handigheid en kunnen omgaan met gereedschappen is uiteraard geen overbodige luxe. Interesse? Meld je bij het bestuurslid Interne Zaken Pieter Hovens (interne-zaken@fcgeleenzuid.nl)

Trainers én leiders voor diverse jeugdsecties
Trainers en leiders kunnen we altijd gebruiken. Daarbij maakt het niet uit of je ervaring hebt of niet. Enthousiasme is voldoende om een gesprek aan te gaan. Voor bijna iedere trainer/leider hebben we waarschijnlijk wel een plek. Ondersteuning bij het uitvoernen van jouw functie mag je standaard van ons verwachten. Opleidingsplekken hebben we ook. Interesse? Neem dan contact op met Ralph Evertz jeugd@fcgeleenzuid.nl

Scheidsrechters Jeugd
Interesse? Neem dan contact op met Ralph Evertz jeugd@fcgeleenzuid.nl

Kantinepersoneel
Interesse? Neem dan contact op met Louis Jennen kantine@fcgeleenzuid.nl

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid