Veelgestelde vragen

Waar kan ik FC Geleen Zuid voetbal kleding of tassen kopen?
Leden kunnen FC Geleen Zuid artikelen (trainingspakken, jassen, ballen, tassen, etc.) via een speciale webshop tegen gunstige prijzen aanschaffen. Diverse aangekochte artikelen kunnen ook bedrukt worden, dit kan tijdens de bestelling worden opgegeven. Alle bestellingen kunnen worden afgehaald bij Matchpoint in Geleen. Sokken met FC Geleen Zuid logo kunnen alléén in de winkel van Matchpoint worden gekocht. 
Klik hier om nu naar de webshop te gaan.

Ik wil met het team iets feestelijks doen in de kantine. Kan dat?
Er kan er zeker gefeest worden, dit moet dan wel gebeuren in overleg met de kantine beheerder. Het verzoek kan gemaild worden naar het adres: kantine@fcgeleenzuid.nl. De consumptieprijzen zijn tegen de gangbare prijzen.

Is er Halal vlees verkrijgbaar in de kantine? 
Ja, in de keuken zijn Halal frikadellen, kroketten en hamburgers te koop.

Hoe kan ik mijn zoon/dochter aanmelden bij de vereniging? 
Uw kind mag de eerste twee weken vrijblijvend meetrainen. Een wedstrijd meespelen is dan nog niet mogelijk. Na deze twee weken kunt u uw kind aanmelden. Klik hier voor meer info.

Ik wil shirtsponsor worden van het team van mijn zoon/kind of ik ken een mogelijke shirtsponsor. Is dat te regelen?
Hiervoor gelden de volgende afspraken: neem contact op met Lei Muijtjens via sponsor@fcgeleenzuid.nl  en maak de wensen kenbaar. Lei neemt dan contact op met deze sponsor en maakt verdere afspraken.

Hoe kan ik clubsponsor worden?
Hiervoor gelden de volgende afspraken: neem altijd contact op met Lei Muijtjens via sponsor@fcgeleenzuid.nl en maak de wensen kenbaar. Lei zneemt dan contact  op voor een persoonlijk gesprek. Tijdens dit gesprek worden de sponsormogelijkheden besproken aan de hand van het sponsor promotie boekje. De sponsormogelijkheden zijn ook beschreven op deze website klik hier.

 

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid