JO11-3 - DVO JO11-2

Op 8 April om 10:15 uur stond alweer de 5e wedstrijd in de nog jonge competitie op het programma en wel thuis tegen DVO JO11-2. Na de moeizame wedstrijden van de afgelopen weken, waren we zo gemotiveerd dat we wel weer eens wilden winnen. Max V. was vandaag onze aanvoerder en zorgde voor een gedegen warming up zodat we goed opgewarmd aan de wedstrijd konden beginnen. De scheidsrechter floot en de wedstrijd kon beginnen DVO was niet gekomen om de 3 punten in Geleen te laten en toog met verschillende aanvallen richting onze goal en kregen door een foutieve terugspeelbal van ons de bal recht in de voeten, ze bedachten zich geen moment en schoten de bal achter Adar 0-1 niet veel later lag de 0-2 ook al in het netje we waren niet slechter maar stonden toch met 0-2 achter bij de rust.

In de rust werden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en de 2e helft kon beginnen. We gaven geen kansen meer weg en knokten ons goed terug in de wedstrijd Vigo werd neergehaald en kreeg een vrije trap hij ging zelf achter de bal staan en met een weergaloze trap via de onderkant van de lat zorgde hij voor de 1-2.

Er werd nog een tandje bij gezet en 8 minuten voor tijd werd de verdiende 2-2 er in geschoten. Na een corner van Tristan kwam de bal voor de goal en door de grote druk die wij ten toon spreidde schoot DVO in eigen doel.

Door een onachtzaamheid lieten wij ons toch nog foppen. Na een blessure behandeling in de laatste minuut van een DVO speler waren wij niet meer in positie en geconcentreerd. DVO nam de uitgooi snel en de speler liep behendig langs 2 spelers en schoot de bal in het net: 2-3.

Daarna volgde het eindsignaal en de conclusie kan getrokken worden dat we niet verdiend hadden om te verliezen.

Volgende week gaan we naar Wijnandsrade voor de 3 punten.

Uw razende reporterlangs de zijlijn........