JO11-3 - Schinveld JO11-2

Vandaag de laatste wedstrijd gespeeld in de competitie. Even resumerend in het najaar in de 2e klasse maar 1 wedstrijd verloren en daardoor verdienstelijk op de 3e plaats geëindigd en een plekje verdiend in de 1e klasse. Hier hadden wij wat meer tegenstand waar we het hele voorjaarsseizoen tegen moesten opboxen en dan ook maar 1 wedstrijd winnend konden afsluiten en natuurlijk vandaag tegen schinveld een verdienstelijk 0-0 op de mat konden leggen beide partijen waren aan elkaar gewaagd dus het had ook zomaar 3-3 kunnen zijn. Maar de beide keepers waren een rots in de branding.

Wij hebben dit jaar weer met plezier met de mannen het seizoen afgewerkt.
De wedstrijdvoorbereiding liep niet helemaal zoals vooraf gepland. Sommige spelers bevonden zich nog in vakantiemodus of hadden de wekker al op wintertijd staan waardoor niet met de voltallige selectie afgereisd kon worden naar Maastricht. Gelukkig was uiteindelijk wel iedereen op tijd aanwezig op het sportcomplex van Jekerdal zodat de focus op de wedstrijd kon worden gelegd. Het duurde vrij lang voordat de acteurs naar buiten kwamen maar toen ze de gang naar het veld eenmaal hadden ingezet stonden de koppies strak van concentratie en wellicht ook wel van de gezonde wedstrijdspanning. Om de tijd te doden hadden een paar Tifosi (die van de harde kern) een bal gestolen en waren zelf een balletje gaan trappen. Het was mooi om te zien dat de kinderen NIET het talent van hun vaders hebben geërfd, gelukkig maar anders hadden we helemaal niet aan deze wedstrijd hoeven beginnen. Zo'n grote goal, zonder keeper en dan nog... Zo moesten de grote boefjes over de prikkeldraad klimmen om de bal uit de struiken te halen. Vanaf een bepaalde leeftijd is de beste manier om te falen het WEL te proberen...

Onze keeper Adar bleek dit seizoen sta in de weg voor menig tegenstander wij hebben dan ook erg van deze keeper genoten en we wensen hem dan ook veel succes volgend jaar in de JO13.dan onze laatste man Auke hoe klein hij ook is hij toch als voetballer heel erg gegroeid is en gaande het seizoen rotsvast zijn verdediging leidde. Dan onze rechtsback Tristan een rotsvaste verdediger die zich niet gemakkelijk opzij liet zetten en met zijn harde schot ook wel zijn goaltje kon meepikken. Max V. onze Linksback die ijzeren longen bleek te hebben en steeds voor en achter te vinden was en niet te beroerd was om vuil werk op te knappen en ook hij pikte zijn goaltje mee.

En dan onze stofzuiger Jayden die op alle posities achterin heeft gespeeld en dan ook een hele goede vervanger was voor onze 3 andere verdedigers.en dan onze aanvallers die stuk voor stuk hun goaltjes meepikten. Onze linksvoor Stan die het met zijn snelle bewegingen menig verdediger het nakijken gaf Max B. Onze Spits die zich onverzettelijk toonde voor de goal. Onze rechtsvoor Dax bleek een neusje voor de goal te hebben waar hij vooral in de najaarscompetitie veel scoorde. En dan onze jongste spelers Vigo en Manu. Vigo kon op alle posities goed uit de voeten zowel linksvoor, rechtsvoor of spits hij scoorde daardoor dan ook regelmatig.
En dan Manu voor spelen of verdedigen hij draaide daarvoor zijn hand niet om en door zijn sterke lichaam kon hij regelmatig er door heen komen en scoren.

Adar, Auke, Jayden, Max V., Max B. Dax, Tristan en Stan gaan volgend seizoen naar de JO13 en Vigo en Manu blijven nog 1 jaartje in de JO11. Trainer Frank gaat volgend seizoen de JO09 trainen, Trainer Angelo en trainer Hans stoppen ermee en gaan volgend seizoen lekker bij hun zonen langs de lijn kijken bij de JO13.

Uw razende reporter langs de zijlijn houd er ook mee op en hoopt u veel leesplezier gegeven te hebben over de avonturen van JO11-3. ik wens dan ook iedereen voor het volgend seizoen veel succes en wij zien ons op de velden bij FC Geleen-Zuid.

Uw razende reporter langs de zijlijn.