JO11-3 goede toernooi prestatie

Goede dag beste lezers

Uw razende reporter langs de zijlijn heeft de pen toch nog een keertje ter hand gepakt. Om de goede prestatie van de JO11-3 niet voorbij te laten gaan. Na de moeizame voorjaarscompetitie zijn de toernooien aan de beurt en ons eerste toernooi was 27 mei bij VV Spaubeek.

De temperatuur vandaag was boven de 30 graden waardoor het vandaag extra moeilijk werd. Er moest veel gedronken worden en schaduw gezocht worden.Maar toch moest er gevoetbald worden de wedstrijden duurden elk 15 minuten en er waren 5 poulewedstrijden.

De eerste wedstrijd ging tegen VV Berg '28 en na een achterstand van 1-0 werd de wedstrijd door veel inzet omgebogen naar een 1-2 overwinning. De tweede wedstrijd moesten we tegen Ceasar JO11-4. Deze wedstrijd werd vrij makkelijk met 3-0 gewonnen en dus lagen wij mooi op koers. De 3e wedstrijd ging tegen LIMBRICHT en alsof wij er patent op heden wonnen wij deze ook met 3-0. De volgende wedstrijd moesten wij tegen de nummer 2 van de poule en als wij deze zouden winnen waren wij al zeker van de halve finale deze wedstrijd ging tegen Leonidas uit Maastricht. Dit was een lastige wedstrijd maar ook deze wedstrijd ging met 1-0 naar FCGZ.
De laatste wedstrijd tegen Bunde ging dan ook nergens meer over maar toch wisten wij deze ook met een 3-0 winst af te sluiten.

HALVE FINALE...!
In de halve finale stonden we tegenover Ceasar JO11-3. De warmte begon zijn tol te eisen en we hadden het dan ook moeilijk tegen een goed spelend Ceasar ondanks goede kansen verloren we toch met 3-0 en restte ons alleen de wedstrijd om de 3e en 4e plaats.

3E EN 4E PLAATS!
Deze wedstrijd was een heuse interland want wij gingen spelen tegen de JO11-1 uit Gangelt (Duitsland). Een zeer spannende wedstrijd en met deze zingende hitte een ware uitputtingsslag.

Wij kwamen al snel met 1-0 achter maar wisten toch redelijk snel 1-1 te maken maar voor wij het wisten stonden we weer met 1-2 achter. ÂÂ alles moest nog op alles gezet worden want de Duitsers gaven weinig weg. Maar na een uittrap van onze keeper stonden we plotseling vrij voor de Duitse keeper en de 2-2 was een feit. Nadat de wedstrijd was afgelopen moesten er penalty's genomen worden ieder 3.

Gangelt begon 1e penalty raak 1-0.
FCGZ mis 1-0 2e penalty Gangelt mis.
1-0 FCGZ mis 1-0 3e penalty Gangelt mis 1-0 FCGZ mag niet meer missen en er werd dan ook raak geschoten... BAM... 1-1
Nu moesten er penalty's om en om geschoten worden Gangelt begint... MIS! 1-1. Nu FCGZ... RAAK! 1-2.

3e plaats in deze hitte een prestatie van formaat. 5 wedstijden gewonnen 1 verloren en 1 gewonnen met penalty's.

Kortom een fantastische middag om mee te maken.

Uw razende reporter langs de zijlijn