JO9-1 Mooie afsluiting seizoen

Op zondag 11 juni heeft de JO9-1 het seizoen 2016-2017 op een mooie manier afgesloten.

om te beslissen wie het toernooi bij HBC'09 in Buchten ging winnen. Het leek wel een echte Champions League-finale. Spanning alom en veel niet benutte penalty's. Speelde hier het toekomstig Nederlands elftal? Onze keeper hield ons echter in de race, waarna onze gastspeler van de JO9-3 de beslissende 12e penalty erin knalde. De ontlading was er en het seizoen werd passend afgesloten.

Een seizoen met goed en verzorgd voetbal, veel overwinningen en enkele nederlagen. Een paar keer lukt het niet om goede voetbalintenties om te zetten in een overwinning, zoals bijvoorbeeld de bekerfinale. Ook dat is voetbal, waar teleurstelling er (helaas) bij hoort. Dit geldt ook voor het 'vriendenteam' dat 2 jaar samen heeft gevoetbald. De mannen gaan verder in de JO11, maar niet meer samen in 1 team maar ingedeeld in 2 teams. Stuk voor stuk klaar voor de volgende stap in de JO11. Een stap waarbij op de zaterdagmorgen in ieder geval wat langer uitgeslapen kan worden.

Veel complimenten van de trouwe supporters, neutrale toeschouwers en de trainers.