Vriendenloterij Vriendenloterij

FC Geleen Zuid steunen en kans maken op prachtige prijzen? Dat kan, want FC Geleen Zuid is als vereniging aangemeld bij De VriendenLoterij. 50% Van je inleg gaat direct naar de clubkas van FC Geleen Zuid en jij maakt elke maand kans op een prijzenpakket met fantastische geldprijzen en vakanties voor jou en je vrienden, auto's, TV's en meer dan een miljoen andere prijzen. 
Winnen is leuker met de VriendenLoterij. Voor jou, je vrienden, voor FC Geleen Zuid, voor iedereen! Want als jij wint, winnen je vrienden ook. En jij bepaalt wie!

Klik snel op deze link of bel 0900-3001400 (0,50 per gesprek) en speel vandaag nog mee!

Het bestuur van FC Geleen Zuid bedankt alle deelnemers die onze vereniging op dit moment als goed doel hebben aangemerkt. Dit levert onze vereniging maandelijks een mooi sponsorbedrag op. 
Speel je al mee en heb je nog geen goed doel benoemd of je wilt het goede doel wijzigen naar FC Geleen Zuid: ga dan naar de website en login via Mijn VriendenLoterij of neem op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur via telefoonnummer 0900-3001400 contact op met de VriendenLoterij. Geef hierbij aan dat je FC Geleen Zuid uit Geleen als goed doel wil aanmerken. De sponsorcode van FC Geleen Zuid is 164109.

Facebook
FC Geleen-Zuid