Jubileum 2018 - 110 jaar Jubileum 2018 - 110 jaar

Op 15 augustus 1908 werd de Geleense Voetbal Vereniging opgericht. Deze vereniging werd later hernoemd tot Quick'08. Sinds de fusie met SV Kluis in 1997 heet onze vereniging FC Geleen Zuid. Op 15 augustus 2018 vierden wij ons 110 jarig jubileum op de plek waar het ooit begon. Klik hier om de foto's te bekijken.

Op vrijdag 24 augustus hebben we dit gevierd met een reünie voor leden en oud leden van FC Geleen Zuid, SV kluis en Quick '08. Bekijk hier de foto's van deze avond.
Tijdens de reünie werden diverse oude foto's uit de rijke geschiedenis van onze vereniging getoond op de beamer. Klik hier om deze nog eens te bekijken.
Tevens werden Theo Beckers en Bert Poeth benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB. Theo en Bert zijn samen goed voor 124 jaar als bestuurder bij onze vereniging, een unieke prestatie. Theo en Bert van harte gefeliciteerd met deze benoeming. 

Op zaterdag 25 augustus werd het jubileum gevierd met diverse activiteiten voor onze leden. Voor de jongste jeugd was er een spellencirquit en 's avonds een feestavond. Tevens werden de voorjaarskampioenen bij de jeugd gehuldigd. Voor de JO15 en JO17 werd er een toernooi georganiseerd. Klik om de foto's van het toernooi te bekijken.
Tijdens de feestavond werd bij de senioren het 35+ team (als kampioen) en het 5e team (als kampioen én clubkampioen) gehuldigd. Marloes van der Ploeg (dames) werd gehuldigd als Clubtopscorer. Bekijk hier de foto's van deze dag.

 

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid