Afsluitdag 2017 Afsluitdag 2017

Keurslager Pascal LeclerqZaterdag 10 juni was het weer zover: de jaarlijkse afsluitdag stond op het programma. Voorafgaand aan deze dag zijn veel vrijwilligers al druk bezig geweest met het organiseren van deze dag. Omdat ook de weergoden goed gezind waren, kon het niet anders dan een mooie afsluitdag worden. En dat werd het!

’s Middags werd er gestart met een wandel- en fietstocht. Op het sportcomplex kon er onder begeleiding van Handboogschietvereniging Willem Tell 1885 uit Geverik met scherp geschoten worden op een aantal doelwitten. Verder werd op het kunstgrasveld veel gevoetbald.

De afsluitdag werd officieel geopend door voorzitter Theo Beckers die, na een korte terugblik op het seizoen, alle vrijwilligers bedankte voor hun (onbetaalbare) inzet tijdens het afgelopen seizoen.

Na deze activiteiten werd een heerlijke barbecue verzorgd door Keurslagerij Leclerq uit Oud Geleen. Nadat iedereen zijn buikje rond gegeten had, kon er begonnen worden aan het avondprogramma.

Alle kampioenen werden een voor een gehuldigd en ontvingen een medaille. Ook de Gouden Schoen werd uitgereikt aan Clubtopscorer Job Dikmans. Als laatste werd ‘ut Viefde’ gehuldigd als Clubkampioen.

Alle lootjes voor de tombola waren snel verkocht waardoor diverse bezoekers aan de afsluitdag met een leuk prijsje naar huis gingen.

Tijdens de avond vlogen het bier, de wijn en het fris rijkelijk over de bar, terwijl de DJ een aantal oude, maar ook nieuwe nummers draaide.

Klik hier om de foto's van de afsluitdag te bekijken

Britt Beckers heeft de afsluitdag gefilmd en samengevat in een Aftermovie.

Graag tot volgend seizoen!

 

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid