Afsluitdag 2019 Afsluitdag 2019

Zaterdag 1 juni hebben wij het seizoen 2018-2019 afgesloten. Jammer genoeg niet zo druk als vorige edities maar daarom niet minder leuk en gezellig. Een verslag van de activiteiten:

Namens onze hoofdsponsor Fysiovision/Sportvision hebben Tom Ehlen en Jeroen von Lumich een Bootcamp-activiteit georganiseerd. De deelnemers hebben ondank (of toch dankzij) het warme weer veel plezier gehad.

L1 en Moonen Movies organiseerde de eerste voorronde van het LK Latje Trap 2019 op ons complex. De winnaars van deze voorronde gaan door naar de finale in Venlo: nummer 1: Maikel Schuffelen, nummer 2: Anwar, nummer 3: Dennis Hendriks, nummer 4: Eray Söyturic en nummer 5: Joppe Hendriks.

Tevens hebben wij onze kampioenen JO15-1, JO11-1 en JO19-1 gehuldigd. Een speciale felicitatie was er voor Bente Pernot Die onlangs is geselecteerd voor Oranje MO15, maar ook gaat deel uitmaken van de beloften van PSV. Nogmaals proficiat aan alle kampioenen.

Wij hebben ook afscheid genomen van John van der Voort. John was meer dan 50 jaar verbonden aan onze vereniging als oa kantinebeheerder, jeugdtrainer, KNVB en clubscheidsrechter. John nogmaals dank voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan.

Na deze activiteiten werd een heerlijke barbecue verzorgd door Keurslagerij Leclerq uit Oud Geleen.

Klik hier om de foto's van de geslaagde middag te bekijken.

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid