BSB Jeugdvoetbaldagen BSB Jeugdvoetbaldagen

Na 2 jaar Covid, waarin we niks mochten, is het eindelijk zover dat wij onze 20ste editie van de BSB Jeugdvoetbaldagen kunnen en mogen organiseren.

Deze JVD vinden plaats in de laatste week van de schoolvakantie en wel van maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september 2022.

Het thema: Balie tussen de helden.

Onze mascotte Ballie bevindt zich dit jaar tussen alle grootheden en helden op voetbalgebied, zoals Ronaldo, Messie, Depay, Xavi en vele anderen.

Het belooft een spetterende Jubileumeditie te worden. Kijk op de site van FC Geleen Zuid voor het aanmeldingsformulier en geef je op. Deze dagen mag je niet missen.

De JVD bij FC Geleen Zuid zijn een begrip in de regio. Vanuit de hele regio en verschillende verenigingen melden kinderen tussen 6 t/m 13 jaar zich ieder jaar aan. De JVD bieden een goede voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen waarbij plezier voorop staat.

De deelnemers krijgen verschillende voetbalvormen aangeboden maar ook aan techniek wordt veel aandacht besteed. Het team van begeleiders bestaat uit ervaren en goed opgeleide jeugdtrainers, waarvan enkelen een gedegen KNVB pupillenopleiding hebben doorlopen.

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle teams in hun nieuwe tenue (bij de prijs inbegrepen) aan het publiek worden voorgesteld. Op woensdag vindt de Fundag plaats met veel waterspellen en luchtkussens. Op donderdagavond is de ouder - kindavond. De week wordt beëindigd met een officiële afsluiting en hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt en gehuldigd.

Ouders en andere belangstellenden zijn de gehele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om dit spektakel te aanschouwen en de deelnemers aan te moedigen.

Vanaf 2012 heeft BSB Verzekeringen haar naam verbonden aan dit evenement en is zodoende de hoofdsponsor. De naam van het evenement is daarom sinds 2012 de BSB Jeugdvoetbaldagen.

FC Geleen Zuid is als vanouds de organisator van de BSB Jeugdvoetbaldagen.

Inschrijven: 

Kader: Klik hier

Programma JVB 2022:klik hier

Toolkit Samen voor alle Kinderen - Gemeente Sittard-Geleen

Aanvragen van vergoedingen voor sport via www.samenvoorallekinderen.nl

 

 


Facebook
FC Geleen-Zuid