BSB Jeugdvoetbaldagen 2023 BSB Jeugdvoetbaldagen 2023

De JVD bij FC Geleen Zuid zijn een begrip in de regio. Vanuit de hele regio en verschillende verenigingen melden kinderen tussen 6 t/m 13 jaar zich ieder jaar aan. De JVD bieden een goede voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen waarbij plezier voorop staat.

De deelnemers krijgen verschillende voetbalvormen aangeboden maar ook aan techniek wordt veel aandacht besteed. Het team van begeleiders bestaat uit ervaren en goed opgeleide jeugdtrainers, waarvan enkelen een gedegen KNVB pupillenopleiding hebben doorlopen.

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle teams in hun nieuwe tenue (bij de prijs inbegrepen) aan het publiek worden voorgesteld. Op woensdag vindt de Fundag plaats met veel waterspellen en luchtkussens. Op donderdagavond is de ouder - kindavond. De week wordt beëindigd met een officiële afsluiting en hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt en gehuldigd.

Ouders en andere belangstellenden zijn de gehele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om dit spektakel te aanschouwen en de deelnemers aan te moedigen.

Vanaf 2012 heeft BSB Verzekeringen haar naam verbonden aan dit evenement en is zodoende de hoofdsponsor. De naam van het evenement is daarom sinds 2012 de BSB Jeugdvoetbaldagen.

FC Geleen Zuid is als vanouds de organisator van de BSB Jeugdvoetbaldagen.

Inschrijven Kader klik hier

Inschrijven Deelenemers klik hier

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid