Spelregels Spelregels

Het wintermix toernooi, heeft een nieuwe opzet en heet voortaan Wintertoernooi 2.0. Deze vorm is tot stand gekomen door samenwerking van de technische coördinatoren in samenwerking met de CVE. 

Op 3 zaterdagen in januari dienen jullie met jullie teams aanwezig te zijn op het Graaf Huyn Complex op de daarvoor bestemde tijdstippen op de daarvoor bestemde plek, de zaal of het veld (bij te koud of slecht weer wordt dit afgelast). Hier gaan jullie met je eigen team tegen andere teams van FC Geleen Zuid de strijd aan in toernooivorm. Waarbij verschillende teams uitgedaagd worden tegen spelers van een hoger niveau te voetballen. 

Er wordt in de zaal volgens de KNVB-regels gespeeld, maar er mag op groot veld niet van eigen helft gescoord worden, daarbij mogen keepers in de zaal nooit uit de handen schieten. Ook zorgt elk thuisspelend team voor de scheidsrechter.
Winst is 3 punten plus het aantal gescoorde doelpunten.
Gelijk is 1 punt plus het aantal gescoorde doelpunten.
Verlies is 0 punten plus het aantal gescoorde doelpunten.

Elke speeldag wordt er afgesloten door met je eigen team iets te eten en drinken in de kantine waar elk team zijn eigen tafel heeft. Na de laatste speelronde is de prijsuitreiking gepland, hiervoor worden alle uitslagen van de afgelopen 3 weken bij elkaar opgeteld en worden de medailles uitgereikt aan de winnaars per sectie. Ook is er een "fair play" prijs per sectie en wordt van elk team een teamfoto gemaakt. 

De kosten voor het spelen in de zaal zijn, zoals elk jaar, 2 euro per kind per zaterdag en dient betaald te worden bij binnenkomst in de zaal, maar mag ook door de trainer verzameld en betaald worden.

De coördinatoren hebben zich sterk gemaakt voor deze nieuwe aanpak en vinden het belangrijk dat de teams onderling met plezier met elkaar omgaan. Daarbij vinden wij het belangrijk voor het teamgevoel dat er na een wedstrijd wordt afgesloten met het hele team. Op deze manier kunnen we het voor elkaar krijgen dat spelers zich van jongs af aan meer binden aan de club.

Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid