Prins Carnaval Prins Carnaval

Op vrijdag 12 januari is in d'Heremiet Prins Thijs I uitgeroepen als 58e prins van vv de Sjoutvotte. Thijs Hartensveld, zal dit seizoen als Prins Thijs I regeren over het Sjoutvotteriek (Kluis en Geleen-Zuid). Tot zijn grote verdriet heeft hij nooit de kans gekregen om jeugdprins te worden. Iets wat hij als kind heel graag wilde en ook kenbaar maakte, door met een zelfgemaakte prinsenoutfit de vastelaovend te beleven. Nu, na vele jaren wachten, komt zijn wens toch in vervulling. Zijn hobby's (DJ en voetballen in 'ut Viefde' van FC Geleen Zuid) zet hij even aan de kant en samen met zijn vriendin Nomi Smeets zal hij gaan genieten van zijn prinsschap: Thijs I prins van VV de Sjoutvotte.

Noem je FC Geleen Zuid dan noem meteen ook de familie Beckers. Alle leden van het gezin Beckers aan de Rijksweg zijn of waren als speler of vrijwilliger actief bij onze vereniging. Zo ook Brian, hij was als speler actief in de jeugd en bij de senioren, maar ook als vrijwilliger in onze kantine. Jammer genoeg is hij door zijn studie in Eindhoven met beide moeten stoppen. Hoewel hij op dit moment geen lid meer is van FC Geleen Zuid, willen wij hem via dit artikel feliciteren met zijn benoeming tot Stadsprins Brian I. Hij is op woensdag 10 januari 2018 tijdens de revue Gelaen Waggelt uitgeroepen tot de 71e Stadsprins van Geleen.

Op zaterdag 13 januari is Willy Hell uitgeroepen tot Prins Willy II van Carnavalsvereniging De Heikneuters 't Kirkske. Willy is iedere week bij FC Geleen Zuid te vinden en doet hier met veel plezier zijn taken als pitch manager. Opmerkelijk is wel dat Willy voor de 2e keer tot prins is benoemd, uiteraard kan dit alleen maar uitgelegd worden als dank voor bewezen diensten voor de carnavalsvereniging.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid