Hulp gezocht bij diverse evenementen Hulp gezocht bij diverse evenementen

Regelmatig horen wij van leden dat ze best bereid zijn om ons te helpen extra geld te verdienen voor onze vereniging. Dan heb je nu de kans!

Wij zijn door Roda JC uitgenodigd een tweetal kiosken te bemannen op zaterdag 7 april tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Wij zijn nog op zoek naar 3 leden (18 jaar en ouder) om ons te helpen met de barwerkzaamheden en werken vanaf ong. 17.15 uur tot een half uur na de wedstrijd (ca 22.00 uur). 

Net als vorig jaar mag FC Geleen Zuid weer een stand bemannen op Pinkpop. Op zondag 17 juni hebben wij nog 4 enthousiaste vrijwilligers nodig om deze stand/bar te bemannen. Spreekt je dit aan, wil je graag helpen en ben je ouder dan 18 jaar, meld je dan snel aan.

Heb je interesse? Meld je dan z.s.m. aan bij Bert Poeth via secretaris@fcgeleenzuid.nl en vermeld het evenement erbij.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid