Sinterklaas Sinterklaas

28 november was het weer zover. Sinterklaas en zijn pieten waren rond 18.40 uur in de kantine. Ietsje later dan gepland want Sinterklaas stond vast in het verkeer door problemen rondom Chemelot.
37 kindertjes zaten gespannen te wachten op de goed heilig man. Iedereen was weer lief geweest want voor iedereen had sinterklaas een cadeautje meegenomen. Iedereen heeft een leuk spel gekregen waarmee in de donkere dagen met vriendjes en familie gezellig een spelletje gedaan kan worden ipv "social media". We willen Rowan Quix, Anouk Lindelauf, Louis Jennen en Fabienne van de Wetering in het bijzonder bedanken voor het mogelijk maken van deze avond alsmede overige vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen. De supportersclub willen we in het bijzonder bedanken. Ieder jaar staan ze klaar met hun bijdrage. Nogmaals, iedereen bedankt.
Sinterklaas heeft aangegeven volgende jaar weer de kantine te komen bezoeken. Dus iedereen.... lief zijn het komende jaar.

Klik hier om de foto's van deze leuke avond te bekijken.

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid