Foto's Game Event 2018 Foto's Game Event 2018

Op vrijdag 5 januari vond bij FC Geleen Zuid het spannende game-event plaats! In de sfeervolle arena overleefden 16 van de 28 deelnemers de poule-fase. De knock-out fase leidde tot twee spannende halve finales, waarin Levi met 0-1 verloor van Hyago en Cas met 2-1 te sterk was voor Stan. De finale ging dus tussen team België van Hyago en team Manchester United van Cas, door Cas met een ruime overwinning tot een goed einde gebracht: 1-4! Het was een gezellige avond, met live commentaar tijdens de finale en mooie prijzen voor de winnaars. Klik hier om de foto's van dit event te bekijken.

Voor herhaling vatbaar!

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid