BSB Jeugdvoetbaldagen 2018 BSB Jeugdvoetbaldagen 2018

In de laatste week van de zomervakantie, van 13 tot en met 17 augustus 2018, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Het thema van dit jaar is: Ballie op bezoek bij de Baboesjka's! Onze mascotte Ballie gaat naar Rusland voor het WK voetbal! Gastland Rusland ontvangt tijdens de Jeugdvoetbaldagen België, Engeland, Brazilië, Mexico, Japan, Nigeria, Egypte, IJsland en Frankrijk.

De BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Als deelnemer krijg je veel verschillende voetbalvormen aangeboden, we besteden aandacht aan de nodige techniek en we maken af en toe een uitstapje naar een andere (bal-)sport. Allemaal gericht op het verbeteren van je voetbalkwaliteiten en het hebben van plezier!

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle landenteams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld.

Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats. Tijdens deze dag, met vele water- en andere spellen, kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes ook mee doen!

Op donderdagavond is de ouder-kind avond. We nodigen je ouders van harte uit om dan samen met jou en je team te laten zien wat ze kunnen! We verklappen het programma nog niet, maar we garanderen dat het leuk wordt.

De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Hierbij worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid