De pen gaat naar .... De pen gaat naar ....

Hallo allemaal, ik ben Marc Lotz en 44 jaar oud. Getrouwd met Sandra en heb twee zoons, Dylan en Robin. Woonachtig in Geleen, in gedeelte van de Kluis. Persoonlijk heb ik nooit gevoetbald maar dat wil niet zeggen dat het me niet interesseert. Zelf doe ik aan tafeltennis bij de TTC Kluis, de naaste buur van FC Geleen Zuid. Dit doe ik ondertussen al 32 jaar, speel competitie en zit in het bestuur als penningmeester en wedstrijdsecretaris.
Wellicht bij jullie bekend Jan Bemelmans lid van TTC Kluis was vroeger leider bij Quick '08 heeft altijd leuke verhalen verteld over het voetbal. Zelf heb ik 8 jaar geleden voor het eerst contact gemaakt met de voetbalclub FC Geleen Zuid. Mijn oudste zoon Dylan was toen ter tijd 6 jaar en wilde na het behalen van zijn zwemdiploma's graag gaan voetballen. Hij is gaan voetballen bij bambinos. Het eerste wat ze je vragen bij de inschrijving is of je iets wilt doen voor de vereniging. Mijn gedachte was als ik toch de hele training toe kijk kan ik ook mijn handen uitsteken en iets doen voor de vereniging. Wat ik wel jammer vind is dat Dylan nu voor SV Spaubeek voetbalt. Dit was niet nodig geweest, hij verloor zijn motivatie en vond het niet meer leuk toen hij overging van de sectie E naar de D. De trainingen bestonden vaak alleen uit onderlinge wedstrijden spelen, dit kwam doordat er maar één iemand voor de groep stond. Daarom vind ik het erg belangrijk dat de vrijwilligers die er zijn ook goed gekoesterd worden door de vereniging en dat communicatie zeer belangrijk is bij zo'n grote vereniging.
Op dit moment ben ik samen met Bas den Dekker trainer/coach van JO11-6, hierin voetbalt mijn 2e zoon Robin. Het is een geweldig team om te begeleiden en vooral de samenwerking met Bas bevalt me erg goed. Op zaterdagen als we wedstrijden spelen kan ik genieten van ons team, de beleving en strijdkracht wat de spelers naar voren brengen vind ik geweldig. En ook het contact met de ouders vind ik belangrijk, de betrokkenheid van iedereen is groot.
Hopelijk blijft het plezier in voetballen voor de kinderen voorop staan, vaak heb ik het gevoel dat er teveel gekeken wordt naar alleen de selectie teams en dat vind ik zeer jammer.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Het complex is gesloten van 23-12-2018 tm 5-1-2019

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid