Belactie Vriendenloterij Belactie Vriendenloterij

FC Geleen Zuid scoort voor clubkas tijdens Nationale Belmaanden 2018!

Op woensdag 11 en 18 april organiseert FC Geleen Zuid een belactie tijdens de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor de clubkas. En jij kunt ons daarbij helpen!

Op woensdag 11 of 18 april tussen 18.30 en 21.30 kun je een telefoontje verwachten van een van de spelers van het eerste team met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij voor FC Geleen Zuid]. Het is de moeite meer dan waard, want:
• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas;
• Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
• De VriendenLoterij keert tijdens de Nationale Belmaanden 2018 extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen!
• Speel je al mee en heb je nog geen goed doel benoemd of je wilt het goede doel wijzigen naar FC Geleen Zuid: ga dan naar de website en login via Mijn VriendenLoterij of neem op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur via telefoonnummer 0900-3001400 contact op met de VriendenLoterij. Geef hierbij aan dat je FC Geleen Zuid uit Geleen als goed doel wil aanmerken. De sponsorcode van FC Geleen Zuid is 164109.

Met vriendelijke groet,
Bestuur FC Geleen Zuid


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid