Bente Pernot in Oranje onder 14 Bente Pernot in Oranje onder 14

Bente Pernot, keepster van onze JO13-1, is geselecteerd voor Oranje onder 14. Proficiat Bente!
Dit berichtje kregen we van haar:

Ik ben vanaf december 2014 actief bij de KNVB trainingsgroepen van het opleidingsgebied Zuid (in Sittard). 

Vanuit deze groep heb ik jaarlijks meegedaan aan de activiteiten voor de toptalenten teams voor de regio Zuid. 

Als je bij de laatste selectie zit (de Topgroep) betekent dit dat je als speelster mag meedoen aan het Toptalententoernooi voor meisjes in Schalkhaar. 

Vanaf november 2017 ben ik uitgenodigd voor de selectieactiviteiten van Meisjes o14 Landelijk. 

Als eerste zijn er vier selectieactiviteiten geweest met de Meisjes o14 Noord/Oost, Zuid en West die samen trainde en onderling een aantal wedstrijden hebben gespeeld. Daarna worden meisjes geselecteerd om verder deel te nemen aan de selectieactiviteiten van Meisjes o14 Landelijk. Dus na iedere activiteit was het weer spannend of je bij de selectie zat.

Uiteindelijk heb ik eind april te horen gekregen dat ik bij de definitieve selectie zit van 16 speelsters die zal meedoen aan een 4-daags bekertoernooi in Duisburg van 10 mei t/m 13 mei georganiseerd door de Duitse voetbalbond. 

Ik verheug mij erg op dit toernooi en ben erg blij dat ik deel mag uit maken van de selectie o14 Landelijk.

Groetjes,
Bente


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid