Even voorstellen... Even voorstellen...

Graag wil ik mij even voorstellen: mijn naam is Ralph Corbey, 28 jaar en een gedreven fysiotherapeut. Door uitbreiding in het Kniecentrum Plus van Fysiovision mag ik sinds april het team voor drie dagen in de week komen versterken. Ik ben sportief, ambitieus, sociaal betrokken, enthousiast en heb zin om aan de slag te gaan!
Ook zal ik namens het Kniecentrum Plus het contactpersoon voor alle leden van FC Geleen Zuid zijn en invulling geven aan de sportspreekuren op:
Maandagavond van 17:00 tot 18:00 uur in het Kniecentrum Plus
Dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 uur in de verzorgersruimte van FC Geleen Zuid

Dus heb je een blessure of knie gerelateerde klachten, neem contact met mij op via ralph@fysiovision.nl of bel met het Kniecentrum Plus: 046-4574587.

Sportieve groeten,
Ralph Corbey


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid