Verslag en foto's Quizavond 18 mei 2018 Verslag en foto's Quizavond 18 mei 2018

18 mei jl was het weer zover. De jaarlijkse quizavond van FC Geleen Zuid. Omdat de mei-maand qua evenementen een drukke maand is liep het eerst niet storm bij de inschrijvingen. Op de avond zelf was de kantine echter toch weer goed gevuld. De opzet van de quiz was als vanouds, 10 rondes bestaande uit elk 10 vragen, tijdgebonden en één joker om in te zetten in een ronde naar keuze. Telefoons moesten net als in vorige edities weer uit tijdens de ronden.
Ook waren de categorieën weer heel cryptisch omschreven, wat er weer toe leidde dat menige joker ingezet werd in een ronde die achteraf toch anders was dan gedacht of gehoopt. Na ronde 5 was er een pauze. Onze quizmaster Louis dook toen de keuken meteen in om voor de toegezegde hapjes te zorgen. Dit was even behelpen, maar uiteindelijk kreeg iedereen een of meerdere hartige snacks.
De tussenstand liet zien dat een aanzienlijk deel van de teams aan elkaar gewaagd waren. Na ronde 9 konden de jokers niet meer ingezet worden. Op dat moment stonden 3 teams aan kop met 66 punten. En toen kwam de 10e ronde; de muziekronde. In tegenstelling tot andere jaren een hele moeilijke. Uiteindelijk bleken de dames 1 zich het beste thuis te voelen in de muziekronde en zij wonnen uiteindelijk met 74 punten, een meer dan de nummer 2, De Menkes. We willen alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en zien jullie graag volgend jaar terug.
Er moet wel nog vermeld worden dat de jury terug moet komen op de uitslag. Er is in de telling een typefout gemaakt. Dit resulteerde niet de uitgeroepen "Pindarotsjes", maar de "Plangaboys" eigenlijk als 3e eindigen. Mensen bij de excuses van de organisatie hiervoor. De prijs is alsnog geregeld.
Dient nog vermeld te worden dat ook de Willy-boys er ondanks een laatste plaats toch weer fanatiek bij waren, zoals ook de voorgaande edities altijd.

Klik hier om de foto's van deze geslaagde avond te bekijken.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid