Remy Simons behaalt TC3 Remy Simons behaalt TC3

Remy Simons, trainer/leider van de JO17-1 heeft het trainersdiploma TC3/UEFA C behaald. De cursus TC 3/UEFA C bestaat uit 28 bijeenkomsten, daarbij komen nog zelfstudie-uren. Remy heeft met goed gevolg de cursus afgelegd (toetsen Voetbal theorie en spelregeltoets, de opdrachten en de 'Proeves van Bekwaamheid') en van de KNVB in Zeist het welverdiende diploma ontvangen.

Uiteraard feliciteren wij Remy van harte met dit resultaat en wensen wij hem veel succes en plezier bij het in de praktijk brengen van het geleerde. Gevraagd naar zijn ervaringen tijdens de cursus zei Remy:
"Ik heb de cursus als heel prettig ervaren, maar wel pittig. Er wordt, buiten de manieren van trainen en coachen, ook echt geleerd hoe je voor de groep zou kunnen staan.
De cursus draagt erg goed bij aan je ontwikkeling als coach, ondanks dat je af en toe wel de deksel op de neus krijgt. Goed voor het leerproces... :-)
Het is prima te combineren met je privé leven als je niet alles laat liggen. Ik werkte af en toe een beetje vooruit zodat ik de week erna wat meer ruimte had. Het is maar net hoe je het combineert.
Ik had met Youssef als klankbord en de JO17-1 groep een fijne samenwerking en merkte dat de groep het ook waardeerde.
Wel handig om het af te stemmen met het thuisfront... ;-)"


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid