Vrijwilliger van de maand - juni 2018 Vrijwilliger van de maand - juni 2018

De vrijwilliger van de maand juni is: John Stevens.

John is inmiddels 3 jaar lid van FC Geleen Zuid. Hij is 3 jaar geleden begonnen als trainer van de mini-F. Hij heeft destijds het stokje overgenomen van Stephan Bocken. Sinds 3 jaar is hij ook trainer van zijn zoon Storm. Inmiddels is John trainer van de JO9-3, waarbij zijn zoon nog steeds speler is. De meeste kinderen zijn vanaf de mini-F doorgestroomd naar de JO9-3, waardoor bijna het hele team nog steeds samen voetbalt. John vindt het geweldig om te zien hoe de spelers zich in de jaren steeds verder ontwikkelen als voetballer. Doordat de kinderen plezier hebben, heeft John dit ook en regelt hij elke week op z'n werk dat ie maandag en woensdag op tijd naar huis kan om training te geven. John krijgt een glimlach op zijn gezicht als hij hier enthousiast over verteld. Volgend seizoen wordt John trainer van de JO10.
John is vanaf september 2017 bestuurslid complex- en materiaalbeheer, waarbij hij in januari 2018 officieel is aangesteld voor deze functie. Hierbij is hij dan ook voorzitter van de bijbehorende commissie. Deze commissie onderhoudt contact met de Sportstichting omtrent het onderhoud van de velden, het onderhoud en aanschaffen van (voetbal)materialen en de onderhoud en schoonmaak van het clubgebouw.
Zelf heeft John vroeger een aantal jaar gevoetbald bij de Christelijke Ontspanningsvereniging (C.O.V.) in Geleen. Dit heeft hij, samen met een aantal vrienden, met veel plezier gedaan van zijn twaalfde tot zijn achttiende.
In het dagelijks leven werkt John als business analist bij het Europese hoofdkantoor van Mitsubishi in Born. Hier worden alle Mitsubishi onderdelen gemaakt en opgeslagen en doorgestuurd naar de consument.
In zijn vrije tijd is John veel bezig met FC Geleen Zuid. Hij traint twee keer per week met zijn team en is op zaterdagochtend op het veld te vinden om zijn team naar de overwinning te coachen. Verder probeert hij af en toe te gaan mountainbiken en maakt hij tijd vrij voor zijn vrouw Lisette en zoon Storm.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid