Selectie actief bij de jeugd Selectie actief bij de jeugd

Ook dit seizoen zijn spelers en staf van de selectie op de zaterdagen actief bij onze jeugd. Zaterdag 6 oktober was Stef Alting Sieberg als scheidsrechter actief bij de wedstrijden van onze JO11. Stef Alting Sieberg geeft ook af en toe een training aan onze pupillen.

Stijn Keulen, Dennis Hendrix en Jordy van Duuren zijn als trainer/leider actief bij de JO11. Zij hebben vandaag de eerste punten gepakt met hun team. Maar goed ook....want er gingen al geruchten over witte zakdoekjes... ;-)


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Woensdag 19 juni is de kantine gesloten ivm de sponsoravond. M.i.v. 24 juni is de kantine gesloten.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid