Nieuwe organisatie Nieuwe organisatie

Het bestuur van FC Geleen Zuid heeft een traject ingezet van vitalisering van de vereniging. Een van de resultaten is dat de structuur van de vereniging wordt aangepast: een kleiner bestuur en meer verantwoordelijkheden voor de commissies die dicht bij onze leden staan. Maar welke structuur je ook bedenkt, de kwaliteit van de vereniging staat of valt met de beschikbaarheid van voldoende vrijwilligers. We doen een beroep op iedereen die de club een warm hart toedraagt om een steentje bij te dragen. De bereidheid om iets voor onze vereniging te betekenen is best groot, mits dat overzichtelijk en binnen de perken blijft. We starten daarom met een vrijwilligerspool.

Heb je belangstelling? Klik hier voor de nieuwe organisatiestructuur en hier voor de toelichting op de organisatiestructuur.
Zie je een functie waar je belangstelling voor hebt, of ben je beschikbaar voor de vrijwilligerspool of wil je een oriënterend gesprek? Neem dan vrijblijvend contact op met Roger Verhoef, mobiel 06 - 28425215 of via vrijwilligers@fcgeleenzuid.nl 
Want veel handen maken licht werk, dat geldt ook bij FC Geleen Zuid.

Bestuur FC Geleen Zuid


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid