Limburgse Bieravond Limburgse Bieravond

12 oktober stond de Limburgse bieravond op het programma. De organisatie had zich van tevoren verdiept welke pilsjes voor deze editie geselecteerd zouden worden. De avond zelf werd redelijk goed bezocht ondanks de oktoberfeesten in Geleen-Noord en de start van de herfstvakantie. Naast een uitgebreid assortiment aan bier hadden we dit jaar ook gekozen voor een uitgebreid Limburgs buffet. We kunnen wederom spreken van een succes, vrijwel alle speciaal bier was op.

Volgend jaar weer een editie..... met een nieuw idee.

Noteer alvast in je agenda:

9 november: algemene ledenvergadering
16 november: franse avond
28 november: Sinterklaasavond (voor onze pupillen)

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid