Sinterklaas en zijn pieten op bezoek Sinterklaas en zijn pieten op bezoek

8 november was het weer zover. Sinterklaas en zijn pieten waren rond 19.00 uur in de kantine. Sinterklaas kwam deze keer niet te paard maar gewoon met de auto, Americo had een rustdag. 48 kindertjes zaten gespannen te wachten op de goed heilig man. De kantine was mooi aangekleed met open haard en een groot podium. Tevens hingen diverse tekeningen op die de kinderen hadden gemaakt. Iedereen was weer lief geweest want voor iedereen had sinterklaas een cadeautje meegenomen. Iedereen heeft een leuk spel gekregen waarmee in de donkere dagen met vriendjes en familie gezellig een spelletje gedaan kan worden ipv “social media”. Via deze weg willen we alle vrijwilligers bedanken die hun steentje hebben bijgedragen aan deze avond. De supportersclub en het bestuur willen we in het bijzonder bedanken. Ieder jaar staan ze klaar met hun bijdrage. Nogmaals, iedereen bedankt.

Klik hier om de foto's van deze leuke avond te bekijken.

Sinterklaas heeft aangegeven volgende jaar weer de kantine te komen bezoeken. Dus iedereen lief zijn het komende jaar.

 


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid