Vrijwilliger van de maand - december 2018 Vrijwilliger van de maand - december 2018

Op een woensdagavond zat ik tegenover de altijd goedlachse Paul Kuhles. Paul is sinds 3 jaar actief bij FC Geleen Zuid. Het ging zoals het vaak gaat. Zoontje bij voetballen, papa gaat kijken om vervolgens door Ramon Hendriks benaderd te worden om coach te worden bij de jeugd. Paul heeft meteen volmondig JA gezegd en zo geschiedde. Momenteel is Paul coach van JO12-2 welk qua prestaties niet zo lekker draaien. Dit in schril contrast ten opzichte van vorig jaar toen zijn team najaarskampioen werd. Paul is 41 jaar geleden in Geleen geboren en heef tot z'n 28e altijd bij Lindenheuvel gevoetbald met onder andere onze oude hoofdtrainer Roger Ceulemans. En daarna 6 jaar bij Delta Sport in Houten. Hij geeft zelf aan geen benadigd technicus te zijn geweest maar een harde werker. Als het 2e elftal van 35+ wat krap in de mensen zit helpt Paul deze jongens uit en laat hij zien dat hij nog steeds over deze werklust beschikt.

Verder ondersteunt Paul de commissie voetbalevenementen en hij helpt altijd mee bij de jeugdvoetbaldagen waarvoor hij een speciaal een week verlof pakt. Via zijn werkgever verzorgt Paul divers materieel welke tijdens deze dagen benodigd is. Paul is in het dagelijks leven werkzaam bij Collé Verhuur als hoogwerkermachinist en vrachtwagenchauffeur. De hoogwerkers die Paul bedient gaan tot grote hoogte, 45 meter en hoger. Het "kleine" spul laat hij aan de huurders over. Verder is Paul gehuwd en heeft hij 2 zonen. De jongste (Siem) is nog geen lid van FC Geleen Zuid maar dat zal, als het aan Paul ligt, niet lang duren. Informeel is al een team gevormd met de klasgenootjes van Siem. Dus wie weet zien we volgend seizoen een compleet nieuw team starten dat elkaar al door-en-door kent. En wie wordt dan de coach van dit team....?

Informerend naar andere hobby's moet Paul toch even nadenken om vervolgens tot de conclusie te komen dat er eigenlijk maar 1 hobby is. En dat is voetbal, zowel actief als passief. Fortuna Sittard wordt geen wedstrijd overgeslagen dankzij Eredivisie Live. Als je Formule 1 kijken ook een hobby kunt noemen dan heeft Paul 2 hobby's.

We hopen dat we de glimlach van Paul nog lang mogen aanschouwen bij FC Geleen Zuid.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid