BSB Jeugdvoetbaldagen 2019 BSB Jeugdvoetbaldagen 2019

In de laatste week van de zomervakantie, van 12 tot en met 16 augustus 2019, organiseert FC Geleen Zuid de BSB Jeugdvoetbaldagen. Het thema van dit jaar is: Ballie in space! Onze mascotte Ballie gaat de ruimte verkennen!

De 19e BSB Jeugdvoetbaldagen bieden een goede voorbereiding voor het nieuwe voetbalseizoen. Aan deze week mogen jongens en meisjes deelnemen uit de hele regio in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar. Ook als je geen voetballer bent, ben je van harte welkom. Misschien ben je wel een Messi in de dop.

Wat kun je verwachten tijdens deze editie? Voor de prijs van € 130,00 wordt een tenue, bal, 5x lunch en 1x een avondmaaltijd verzorgd. Tevens worden er verschillende voetbalvormen aangeboden, besteden we aandacht aan de nodige techniek en maken we af en toe een uitstapje naar een andere (bal)sport. Alles is gericht op het verbeteren van je voetbalkwaliteiten en het hebben van plezier!

De week begint met een grote officiële opening waarbij alle teams in hun nieuwe tenues aan het publiek worden voorgesteld.

Midden in de week (op woensdag) vindt de Fundag plaats. Tijdens deze dag, met vele water- en andere spellen, kunnen je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en/of zusjes ook meedoen!

Op donderdagavond is de ouder-kind avond. We nodigen je ouders van harte uit om dan samen met jou en je team te laten zien wat ze kunnen! We verklappen het programma nog niet, maar we garanderen dat het leuk wordt.

De week wordt afgesloten met een officiële ceremonie. Dan worden ook de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt.

Inschrijven is niet meer mogelijk Heb je nog vragen over dit evenement? Mail dan naar cve@fcgeleenzuid.nl

P.S. Je ouders en andere belangstellenden zijn de hele week welkom op het Graaf Huyn Sportcomplex om jou en je team aan te moedigen!

* op je aanmelding is van toepassing
Algemene voorwaarden BSB Jeugdvoetbaldagen (versie 20-2-2019) 
Privacy Policy van FC Geleen Zuid (versie 9-2-2019)


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid