In memoriam Broer Geurts In memoriam Broer Geurts

Vorige week bereikte ons het trieste bericht dat Broer Geurts (84) is overleden. Broer was mede oprichter van de Supportersclub FC Geleen Zuid. Tijdens het 50-jarig jubileum van de Supportersclub in 2016 is aan hem de eerste Graaf Huijn Award uitgereikt. Tevens heeft hij toen de Speld van Verdienste ontvangen van de Gemeente Sittard-Geleen.

Broer was meer dan 50 jaar bestuurslid van de Supportersclub. Iedere thuiswedstrijd van het 1e verkocht hij lootjes waarmee de bekende fruitmand gewonnen kon worden. Deze fruitmand stelde hij met zijn vrouw samen.
In al die jaren hebben we hem leren kennen en waarderen als een gerespecteerd man en trouw supporter van FC Geleen Zuid.

Onze gedachten gaan uit naar de familie Geurts. Wij wensen jullie veel sterkte bij het dragen van dit verlies.
Bestuur FC Geleen Zuid


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid