Herhaalde oproep! Herhaalde oproep!

Naar aanleiding van de laatste oproep hebben zich diverse nieuwe vrijwilligers/trainers/leiders binnen de jeugdsectie gemeld. Dank daarvoor, maar wij zijn er nog niet! Daarom herhalen we deze oproep hieronder. Verder hebben wij binnen diverse commissies ook hulp nodig. Wil je graag jouw kwaliteiten inzetten binnen onze vereniging? Kijk dan snel in ons vacature overzicht en neem contact op met de commissie voorzitter.

Oproep Jeugdcommissie
Hallo ouders, verzorgers, opa's, oma's, ooms, tantes, vrienden,

Jullie kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes, voetballen allemaal bij FC Geleen Zuid. Wij hopen dat ze dat met heel veel plezier, sportiviteit en inzet doen en nog lang blijven doen. MAAR...... dat kunnen wij niet zonder de hulp van jullie!!

Wij zitten te springen om vrijwilligers, kader, trainers, leiders, teambegeleiders. Alle hulp is welkom ook al kun je er niet altijd bij zijn. Denk er eens over na om enkele uurtjes per week of per 2 weken te geven aan onze mooie club waar jullie kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, met zoveel plezier spelen.

Wij hebben op dit moment een wachtlijst met ongeveer 30 spelers. Deze spelers kunnen wij nu niet in een team te plaatsen omdat we geen trainers/begeleiders, hiervoor hebben. Samen met jullie willen wij ook deze kinderen de kans geven om iedere week te trainen en wedstrijden te spelen. NOGMAALS: HIER HEBBEN WIJ JULLIE HARD BIJ NODIG!!!!

Denk niet meteen: dat kan ik niet.... ik heb nooit gevoetbald.... Wij zijn bezig om een cursus te organiseren waarin jullie geleerd wordt hoe je een team traint, hoe je oefeningen uitzet, hoe je je gedraagt op een voetbalveld en nog veel meer.
Wij zorgen ervoor dat je een opleiding krijgt, waarna je met een gerust hart het veld op stapt met een team. Denk eraan, dit doe je niet alleen.

Heb je interesse in een van deze functies of roept dit stukje vragen op, neem dan contact op met Jos Banens (jeugd@fcgeleenzuid.nl) of Patrick Hindriks (vtz@fcgeleenzuid.nl); zij kunnen je meer vertellen over bovenstaande.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid