De pen gaat naar .... De pen gaat naar ....

De pen gaat naar.... Kevin Lemeer

Ik ben 26 jaar oud en woon sinds een paar jaar samen met Lotte. Ik ben sinds mijn 5e aan de club verbonden. Sinds een paar jaar ben ik lid van de PR-commissie en dat bevalt goed. De afgelopen twee jaar ben ik coach geweest van het voormalige 5e en 3e seniorenteam. Dit heb ik met veel plezier gedaan, met als hoogtepunt het kampioenschap vorig jaar in de 6e klasse reserve! Om met een vriendenteam de titel te pakken, was erg mooi!

In mijn jeugd heb in altijd in de tweede teams gevoetbald, van de F2 tot en met de A2. Hierna ben ik samen met een aantal vrienden naar het oude 5e gegaan, waar ik een aantal jaar gevoetbald heb. Door een aantal knieblessures ben ik een paar jaar geleden gestopt. Ik had niet voor niets de bijnaam: 'de man van glas'.

In mijn dagelijks leven werk ik als operatieassistent en praktijkcoƶdinator bij Zuyderland Geleen. Ook dit doe ik met veel plezier.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen bijzonderheden.

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid