Graaf Huyn Award 2020 Graaf Huyn Award 2020

Op zondag 19 juli werd de Graaf Huyn Award 2020 uitgereikt aan Hans Hermans. Hans heeft heel veel betekend voor het amateurvoetbal in Geleen en omgeving. Zo was hij voorzitter van Seven UP (later OSU zomeravondvoetbal), voorzitter van SV Kluis en in die hoedanigheid heeft hij aan de basis gestaan van de fusie van SV Kluis samen Quick ’08 tot FC Geleen Zuid.  Ten tijde van het 100 jarig bestaan was Hans voorzitter van FC Geleen zuid. Toen hij hierna gestopt was als voorzitter, is hij altijd actief gebleven als vrijwilliger van FC Geleen Zuid. Hij was commissielid van de toernooicommissie; hield het archief bij van de club en was zondags als het eerste team speelde actief aan de kassa. Maar ook de gezelligheid op vrijdagavond schuwde hij niet en dit slot hij traditioneel af met een kleintje cola (jagermeister).
Het bestuur heeft dan ook besloten om Hans met de deze award te waarderen voor het vele werk wat hij heeft gedaan voor onze vereniging.


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid