Robuuste doeltjes voor de jeugd Robuuste doeltjes voor de jeugd

Zoals ieder jaar wordt de opbrengst van de Grote Clubactie besteed aan materialen voor onze jeugdafdeling. We merkten dat er behoefte is aan nieuwe duurzame doeltjes om alle jeugdteams tot en met de JO10 op wedstrijddoeltjes te laten scoren. De oude doeltjes zijn weliswaar nog bruikbaar, maar de kwaliteit van de netten gaat achteruit. 
Na overleg met Rob Ghijsen, jeugdtrainer en eigenaar van Robuust Maatwerk (een van onze sponsors), is besloten om een viertal zogenaamde anti vandalisme doeltjes te maken. Rob heeft met het maken van de ballenkarren al laten zien dat hij zijn kennis en kunde graag met ons deelt, zowel op als buiten het veld. De voetbaldoelen bestaan volledig uit aluminium en zijn kwalitatief zeer sterke voetbaldoelen die jarenlang mee kunnen gaan. Ze zijn onderhoudsvrij, duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Mooi werk van Rob waar we heel blij mee zijn! Want behalve de materialen heeft het ons niets gekost. De vele uren die gestoken zijn in het maken van de doeltjes heeft Rob geheel belangeloos gedaan. Op deze manier heeft een deel van de opbrengst van de Grote Clubactie de beoogde bestemming bereikt én hebben we een mooie samenwerking met een van onze trouwe sponsors. Je moet immers schieten om te kunnen scoren. Wil jij ook scoren? Neem dan eens een kijkje op robuustmaatwerk.nl voor andere hoogwaardige creaties van Rob en zijn team.

Doeltjes


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid