Extra trainers JO17-2 en JO19-2 Extra trainers JO17-2 en JO19-2

Oproep trainer JO17-2 en JO19-2

FC Geleen Zuid is met spoed op zoek naar een extra trainer voor onze JO17-2 en onze JO19-2. Deze groepen enthousiaste spelers hebben op dit moment een te beperkte staf. We zoeken aanvulling in een of meerdere personen die bijvoorbeeld een training kunnen verzorgen of het team kunnen begeleiden tijdens trainingen en/of wedstrijden.

Voetbalkennis is een voordeel, maar met ondersteuning van de andere trainers in de sectie en onze Hoofd Jeugdopleiding, sta je er zeker niet alleen voor. Heb je interesse? Neem gewoon eens contact (via jeugd@fcgeleenzuid.nl) met ons op voor een kort gesprek en introductie binnen de vereniging.

Mvg,

de Jeugdcommissie


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid