Grote Clubactie 2021 Grote Clubactie 2021

Onze drie topverkopers hebben hun prijs in ontvangst genomen. Helaas hebben we dat ook dit jaar minder feestelijk kunnen doen, maar we zijn hartstikke trots op jullie inzet!

Devin, Dean en Siem waren dit jaar de toppers die de meeste loten hebben verkocht. Hierbij willen we Devin extra aandacht geven: hij heeft namelijk een super prestatie geleverd door voor het derde jaar op rij onze beste verkoper te zijn! Naast het gepersonaliseerde keepersshirt heeft Devin een mooie beker gekregen.

Wil jij ook zo'n mooie prijs winnen? Houd de start van de Grote Clubactie in het najaar in de gaten!

De verkoop van de loten voor de Grote Clubactie is ten einde en de uitslag is bekend. Het gestelde doel van € 2.000 hebben we helaas niet gehaald, maar met een opbrengst van € 1.682,40 mogen we natuurlijk niet klagen. Dankjewel aan iedereen die zich heeft ingezet!

Zoals gebruikelijk ontvangen onze drie topverkopers een bedankje. Normaal gesproken besteden we hier op de nieuwjaarsreceptie aandacht aan, maar in verband met de coronamaatregelen is de kans klein dat deze doorgaat. In dat geval wordt tijdens een training het bedankmoment gehouden.

De trekking is op woensdag 8 december 2021! Houd de site van de Grote Clubactie (www.clubactie.nl) in de gaten of je een prijs hebt gewonnen!

Beste leden,

Sinds 18 september mogen we weer loten voor de Grote Clubactie (ver)kopen. Steun onze vereniging door loten te (ver)kopen via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/fc-geleen-zuid/400789

Een lot kost € 3,00 waarvan 80% (€ 2,40 per lot) rechtstreeks naar de clubkas gaat! Uiteraard maken de kopers van een lot kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een bedrag van € 100.000. Deel de link met familie, vrienden, bekenden en buren zorg zo voor een mooie opbrengst voor FC Geleen Zuid.

Jullie inzet is goud waard!


Naar het nieuwsarchief
Afgelastingen

Wedstrijden:

Kijk bij het wedstrijdprogramma voor afgelastingen van wedstrijden

Trainingen:

Geen afgelastingen

Clubkleding Clubkleding
Facebook
FC Geleen-Zuid