JO9-3 winnaar JO9L George Vervuurt Jeugdvoetbaltoernooi

Zaterdag 2 juni is JO9-3 winnaar geworden van het JO9L George Vervuurt Jeugdtoernooi bij FC FIA.

Tijdens het toernooi hebben de voetballers van JO9-3 geen wedstrijd verloren en zelfs geen tegengoal gekregen!

Voor de finale (3 poule wedstrijden en een halve finale) waren de statistieken van JO9-3 zeer goed: 4 gewonnen wedstrijden met 12 goals voor en 0 tegen. Dit was te danken aan ons aanvalsduo Storm en Radu en het zeer uitstekende verdedigende en aanvallende middenveld bestaande uit Levi, Mehdi, Rey, Anas en Tycho. Onze sluitposten verdediger Sam en keeper Ties hebben ook uitstekend werk geleverd op die paar aanvallen die wel door kwamen.

Tijdens de finale hadden de voetballers een beetje last van spanningen / zenuwen waardoor onze goalmachine een beetje haperde en we uiteindelijk na heel veel gemiste kansen maar 0 - 0 speelde. Strafschoppenserie moest dus een toernooi winnaar bepalen. De eerste 5 penalties van beide teams gingen er allemaal in dus was het tijd voor om en om schieten en wie nu zou missen zou waarschijnlijk verliezen.

JO9-3 nam als eerste de 6e penalty. Deze werd helaas gestopt door de keeper van de tegenstander. De tegenstander kon nu winnen. Maar onze keeper Ties stopte nu ook de penalty van de tegenstander en we stonden weer gelijk.

De 7e penalty van Geleen Zuid werd genomen door verdediger Sam. En die was raak! Nu kwa het op Keeper Ties neer om de volgende penalty tegen de houden. En jawel hoor, keeper Ties gooit zich voor de bal en stopte de penalty van de tegenstander. Hiermee werd JO9-3 winnaar van het JO9L George Vervuurt Jeugdtoernooi bij FC FIA.

Top prestatie van de voetballers na ook al zo'n geweldige voorjaarscompetie waarin we maar 1 keer verloren hebben en de rest allemaal gewonnen.

Geen bijzonderheden. Let op: veld 4 mag NIET meer gebruikt worden dit seizoen ivm onderhoud (nieuw gras etc.). Trainen kan op veld 5.